1ste Lijn Amsterdam staat midden in de eerstelijnszorg in Amsterdam. Wij werken voor professionals uit de fysiotherapie, huisartsenzorg, verloskunde, farmaceutische zorg, oefentherapie, eerstelijnspsychologie, diëtetiek, ergotherapie en logopedie.

Ons doel is de eerstelijnszorg te verbinden, te verbeteren en te versterken. Met onze kennis over de zorg in Amsterdam, over landelijke ontwikkelingen en over zorg- innovaties zijn we dagelijks bezig onze doelen te realiseren. Dat doen we samen met de professionals en andere belangrijke partijen, zoals zorgverzekeraar, gemeente, welzijn, tweede lijn, thuiszorgorganisaties en woningbouwcorporaties. We hebben met name een brugfunctie. Onze rol is afwisselend adviseur, informatieverschaffer, projectleider of aanjager.

Actuele informatie over de eerstelijnsgezondheidszorg in Amsterdam en onze organisatie vindt u op deze website. Wordt u liever persoonlijk te woord gestaan, bel dan ons kantoor.

Als eerstelijnszorgverlener in Amsterdam kunt u zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.bij 1ste Lijn Amsterdam. Wij houden u dan op de hoogte van bijeenkomsten, scholingen en nieuwe ontwikkelingen die u aangaan als zorgverlener in Amsterdam.

 

  spuit  
   

Jaarplan 2017
1ste Lijn Amsterdam en ROSAlmere brengen gezamenlijk het jaarplan 2017 uit. Door kennis en expertise van de medewerkers gezamenlijk te bundelen zorgen we voor een stevigere organisatie met nog meer kwaliteit. Door deze samenwerking kunnen grote dossiers beter worden verdeeld en zorgen we voor efficiënt gebruik van mensen en middelen.

Komend jaar willen we ons samen met Zilveren Kruis richten op een aantal zorgthema’s, van wieg tot graf. Deze onderwerpen spelen zowel op landelijk en regionaal niveau als op lokaal niveau.

Jaarverslag 2016
In dit jaarverslag een bescheiden indruk van hetgeen er in Amsterdam zoal gebeurt om Amsterdammers zo gezond mogelijk te houden. Dat kan alleen dankzij de inzet van bevlogen professionals. 

ROS-netwerk Position Paper  
Om onze kerntaak goed te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk dat we als ROS’en steeds een stap vooruit denken. Dat doen wij voor onze opdrachtgevers en uiteraard ook om onze eigen toegevoegde waarde te blijven leveren. Want als je de veranderingen wilt leiden, moet je zelf ook continu veranderen. Daarom hebben wij ROS’en een gezamenlijke aangescherpte koers uitgestippeld die wij graag met u delen.

 

 

1ste Lijn Amsterdam maakt onderdeel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Iedere ROS zet zich in de eigen regio in voor het realiseren van geïnte- greerde eerstelijnszorg.

Maar eerstelijnszorg houdt zich uiteraard niet aan regio-indelingen. Daarom vormen de zeventien ROS'en gezamenlijk het ROS-netwerk. Zodat er ook een aanspreekpunt is voor regio-overstijgende en landelijke aangelegenheden.

Alle ROS'en zijn aangesloten bij InEen, de branche- organisatie voor geïntegreerde eerstelijnszorg.

 

ROS-netwerk

 
   

 

 
Gebouwd door Pisces Media, helder en effectief