welkom   prikbord 340  

1ste Lijn Amsterdam is dé onafhankelijke netwerkorganisatie in het Amsterdamse eerstelijns zorglandschap. Onze adviseurs verbinden en adviseren partijen binnen en met de eerste lijn om betaalbare zorg in de buurt te realiseren. Dit doen we vanuit een maatschappelijke opdracht.

1ste Lijn Amsterdam maakt onderdeel uit van het landelijk ROS-netwerk. Iedere ROS zet zich in de eigen regio in voor het realiseren van geïntegreerde eerstelijnszorg.

 

Heeft u een vacature, stageplaats, praktijkruimte te huur of een vraag voor een collega? Plaats een oproep op het prikbord.

Het prikbord is gemaakt om zorgverleners in contact te brengen met andere zorgverleners.

 
nieuws   kalender  

Multidisciplinair overleg in de eerstelijns ouderenzorg
= geen overbodige luxe

In de vier proeftuinen en de diverse werkgroepen van het project geïntegreerde samenhangende eerstelijns ouderenzorg in Amsterdam wordt hard gewerkt aan de optimalisatie en structurele bekostiging van integrale eerstelijns ouderenzorg in Amsterdam. Hier willen we jullie tussentijds graag over informeren.

Sabina Mak, projectleider namens het Ben Sajet Centrum, heeft een artikel geschreven over de voortgang van het project waarin dieper wordt ingezoomd op het belang van goede onderlinge afstemming tussen de huisarts, POH-ouderenzorg en de wijkverpleegkundige, én een manier om dit te bereiken.

Lees meer...

2017 05 04 home mdo ouderenzorg

 

Aanbod 1ste Lijn Amsterdam

Aanbod extern

 
       

Meer nieuws

 

Volg ons ook op...  

          

aanmeldennieuwsbrief

 
   

 

 
Gebouwd door Pisces Media, helder en effectief